Kerekasztal-beszélgetés az Örökség Kultúrpolitikai Intézet szervezésében.

Március 31-én, csütörtökön a Hazáért Körút elnevezésű rendhagyó pedagógia programról beszélgettünk.

programunkat bemutató beszámolót az Új köznevelés című magazin legújabb számában olvashatják.

Megjelent cikk

Teljes lapszám

 

A Hazáért körút egy rendkívüli, egész napos osztálykirándulás lehetőségét kínáló élménypedagógia program, amelynek keretében a Velencei-tó térségének négy különleges helyszíne (a kápolnásnyéki Vörösmarty Emlékház, a gárdonyi Gárdonyi Emlékház, a pákozdi Katonai Emlékpark-Nemzeti Emlékhely és a kápolnásnyéki Halász-kastély) tematikus élménytúrára, tartalmas tó körüli és irodalmi, történelmi barangolásra hívja az 5-8. osztályos korosztályt.

Kárpát-medencei Művészeti Népfőiskola

Tegnap a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete konferenciát rendezett a hazafias és honvédelmi nevelést célzó programjai tapasztalatairól.

(Közlemény, 2021. április 21.)

Hazáért Körút címmel indít rendhagyó pedagógia programot a Velencei-tó térségének négy különleges helyszíne: a kápolnásnyéki Vörösmarty Emlékház, a gárdonyi Gárdonyi Emlékház, a pákozdi Katonai Emlékpark-Nemzeti Emlékhely és a kápolnásnyéki Halász-kastély tematikus élménytúrára hívja az 5-8. osztályos korosztályt. A járványhelyzetre tekintettel a pedagógiai programot bemutató és megvitató konferenciára online térben került sor.